Referenca Biblike

Lexo Kapitulli i Rastit

Teksti Biblik

Kërko Vargu i Rastit

Fjalori Biblik

Kërko

Indeksi Biblik

Kërko

Sepse ju them në të vërtetë se nëse dikush do t`i thotë këtij mali: `Luaj vendit dhe hidhu në det`, dhe nuk do të ketë dyshime në zemër të vet, por do të besojë se ajo që po thotë do të ndodhë, çdo gjë që të thotë do t`i bëhet.

Vargu i Ditës - Marku 11:23